Vacatures: weekend technici RTV NOF

Woensdag 09-08-2017
DE WESTEREEN - Ben je geïnteresseerd in sport, regio nieuws, het maken van radio en wil jij wel een paar uur per week vrijmaken om in het weekend mee te helpen bij streekomroep RTV NOF? Dan zoeken wij jou! Voor onze programma’s de Weekend Nieuwsshow en Rûnwei Sport zoeken wij programmatechnici en presentatoren.

Deze vrijwilligers zijn verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de uitzending in de studio. Een technicus bedient tijdens live-uitzendingen op de radio het mengpaneel en de muziekcomputer. Zij starten de muziek en zorgen dat alle verbindingen op de radio komen en de presentatoren tijdig in de uitzending komen. Voor deze functie bent u minimaal één keer in de drie weken enkele uren beschikbaar op zaterdag en/of zondag.

Ook presentatoren van de nieuws- en sportprogramma’s zijn van harte welkom! Je praat met gasten, doet aan en afkondigingen en helpt door de week met de samenstelling van de radioprogramma’s. Je gaat aan de slag in een enthousiast team, die je ook zullen inwerken. Heb je interesse of wil je graag meer weten over deze vacature? Mail naar vacatures@rtvnof.nl voor een kennismakingsgesprek in onze studio in De Westereen.

terug naar overzicht
RTV NOF zoekt programmatechnici, mail vacatures@rtvnof.nl
© Foto's: RTV NOF


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie