Weer winst voor Triumphera Dames 1 · Foto('s): Sake Beerstra

Weer winst voor Triumphera Dames 1

vrijdag 01 april 2016

Na drie weken stond er donderdagavond 31 maart weer een thuiswedstrijd voor de dames uit Kollum gepland.  De wedstrijd was tegen de dames uit Suameer. De vorige wedstrijd tegen hen werd gewonnen met 0-3 voor Kollum, maar de dames waren toen behoorlijk aan elkaar gewaagd met zelfs een setstand 29-31.

Het einde van het seizoen nadert en stiekem kan de balans al wat opgemaakt worden. Met een vijfde plek voor Triumphera en een achtste plek voor Suameer valt voor beide partijen niet heel veel meer te winnen of te verliezen. In de eerste set nam Suameer gelijk een voorsprong van een aantal punten. De pass liep niet vlekkeloos en de thuisploeg moest mogelijk even wennen aan hun nieuwe opstelling.  Na uiteindelijk 4 time-outs en een inhaalslag van Triumphera werd de set toch nog verloren met 25-27.

Vol goede moed werd begonnen aan de tweede set. De dames zetten hun beter spel die ze aan het einde van set één lieten zien voort in deze. De voorsprong werd, in tegenstelling tot de eerste set, nu wel gelijk genomen. Met een constante voorsprong van een paar punten, werd de tweede set gewonnen door Triumphera met 25-18. De tussenstand is 1-1, spannend wie met de derde set winst er van door zou gaan. De dames uit Kollum wisten steeds beter de gaatjes in het veld van de tegenstander te vinden. Met tactisch spel afgewisseld met mooie aanvallen werd de derde set uiteindelijk vrij gemakkelijk gewonnen met 25-14 door Triumphera.

De laatste thuiswedstrijd staat gepland op donderdag 14 april om 21:15 uur in de Van der Bijhal.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00