Win een gesigneerd exemplaar van De Traanjagers door Anne-Goaitske Breteler · Foto('s): 

Win een gesigneerd exemplaar van De Traanjagers door Anne-Goaitske Breteler

zaterdag 21 juli 2018

In juni presenteerde Anne-Goaitske Breteler haar boek De Traanjagers in Amsterdam. Sindsdien heeft ze eigenlijk alleen maar positieve reacties gekregen op haar boek over de walvisvaart. Zaterdag was ze op Ameland voor een signeersessie in De Hoge Stoep in Hollum en Warenhuis van der Brink in Nes.

Tussen het handtekeningen zetten door had Anne-Goaitske even tijd voor een interview in het zomerprogramma van RTV NOF, De Simmer. Hierin vertelde ze onder andere hoe ze op het idee is gekomen om een boek over de walvisvaart te schrijven. Ook maakte ze bekend dat Streekomroep RTV NOF een exemplaar van De Traanjagers mag verloten. Wil jij kans maken om haar boek te winnen? Mail: ‘Ik wil het boek winnen’ naar simmer@rtvnof.nl en maak kans!

Auteur: Redactie RTVNOF

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 16:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 16:00 - 18:00
  Op naar het weekend!
  Peter Visser neemt je mee het weekend in met gezellige muziek.
 • 18:00 - 20:00
  Hits op Freed
  Het interactieve Nederlandstalige verzoekprogramma van Sjoerd Gjalt de Vries. Beleef het elke vrijdagavond mee. Bij Hits op Freed worden er naast liedjes ook leuke interviews uitgezonden en kun je naar de studio bellen om een plaatje aan te vragen. Voor ieder wat wils: Hits op Freed, elke vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.
 • 20:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2023 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio