Acro Academy Noord Nederland in actie

Zondag 13-05-2018
DEN BOSCH - Op het internationaal toernooi IAG in Den Bosch, van 10 t/m 12 mei, kwamen acht teams van de Acro Academy Noord Nederland in actie. Op dit grote evenement werden internationale wedstrijden gehouden in verschillende sporten, en de teams deden mee aan het Acrogym toernooi.

Er werd in verschillende leeftijdscategorieën gestreden tegen teams uit o.a. België, Denemarken en Israël. Na twee spannende dagen met kwalificaties wisten álle acht teams de finales te bereiken, waaronder de tweelingzusjes Lisanne en Marieke Hulder. De zusjes zijn afkomstig uit De Westereen en kort geleden verhuisd naar Wijnjewoude.

Op dit grote internationale toernooi zette Lisanne Hulder met haar partners Serèn Çabuk en Charlotte Suurd hun beste wedstrijd tot nu toe neer in dit sterk bezette deelnemersveld. Met twee mooie oefeningen gingen zijn naar de finale, waar zij een vijfde plaats wisten te behalen in de categorie damesgroepen Jeugd tot 16 jaar. Haar tweelingzus Marieke wist ook een persoonlijk puntenrecord te bereiken met haar team en werd in dezelfde categorie zesde. Gezien de sterke concurrentie een prachtige prestatie.

Op de foto de beide zusjes met hun teams: Lisanne als derde van links en Marieke uiterst rechts.

terug naar overzicht
Acro Academy Noord Nederland in actie
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie