Audiocom levert nu eigen mobiele abonnementen · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Audiocom levert nu eigen mobiele abonnementen

dinsdag 28 januari 2020

Audiocom uit Dokkum levert sinds 2020 eigen mobiele abonnementen voor de zakelijke markt. Een lang gekoesterde wens van het team telefoniespecialisten. Zo kan er echt maatwerk geleverd worden met eigen data en gespreksbundels. Klanten hoeven nu ook geen gebruik meer te maken van de vaak onpersoonlijke klantenservice van grote landelijke bedrijven. Audiocom heeft overigens geen eigen mobiele netwerk, maar maakt gebruik van het premium netwerk van KPN. Aan de eigen klantenservice voor VoIP-klanten worden de mobiele abonnementen toegevoegd. Hier wordt het Frysk goed verstaan en Audiocom is veel meer en beter bereikbaar dan landelijke aanbieders.  

Meerwaarde 
Het aanbieden van eigen abonnementen heeft naast het samenstellen bundels en eigen data en een eigen klantenservice nog meer voordelen, legt Hille Vonk van Audiocom uit. “Zo kun je meerdere mobiele en vaste nummers laten binnenkomen op één toestel. En we kunnen de mobiele telefonie met vaste telefonie en bedrijfssoftware volledig integreren”. Voor zakelijke klanten levert Audiocom zo de diensten voor zowel vaste als mobiele telefonie via een en dezelfde partij.

Over Audiocom
Audiocom is inmiddels alweer 23 jaar actief op de zakelijk markt in Noord-Nederland. Het bedrijf is daarmee het langst actief als telecomwinkel in Friesland. Inmiddels levert het VoIP, internet en ICT-diensten aan meer dan 150 bedrijven in Nederland, met de focus op Noord-Nederland. De premium mobiele abonnementen zijn daar een mooi aanvulling op. Van Lauwersoog tot Winschoten en van Harlingen tot en met Arnhem weten de klanten Audiocom inmiddels te vinden.

Contact
Even binnenlopen wanneer het uitkomt? De nieuwste telefoons bekijken of op zoek naar een andere oplossing voor uw bedrijf? In het business center aan de Keppelstraat 15 in Dokkum kunt u terecht voor alle zakelijke oplossingen. Hille, Wilco en Ymo komen graag bij u langs om de oplossing voor uw bedrijf te bespreken.

Audiocom levert nu eigen mobiele abonnementen · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?