Bijzondere huldiging bij c.s.v. Be Quick Dokkum

Dinsdag 09-01-2018
DOKKUM - Tijdens de nieuwjaarsreceptie bij c.s.v. Be Quick Dokkum aan het Tolhuispark was er afgelopen zaterdag sprake van een bijzondere huldiging.

Lid van Verdienste Lammert Damsma is deze dag benoemd als Erelid van de vereniging. Lammert heeft gedurende 28 jaar een officiële bestuursfunctie uitgeoefend. Daarnaast vervult hij vele niet-bestuurlijke vrijwilligerstaken en is hij de hoffotograaf van Be Quick. In de loop der jaren heeft hij een fotoarchief van ruim 88.000 foto’s opgebouwd.

Als je de betekenis van Lammert voor de club zou weergeven dan kun je zeggen: ‘Lammert is Be Quick en Be Quick is Lammert’. Lammert is naast een goede organisator en fotograaf ook een vertrouwenspersoon en probleemoplosser binnen de club. Ook is hij vele jaren een vraagbaak geweest voor alle bestuursleden die hij heeft meegemaakt. Een bijzonder mens met een enorme kennis waar de vereniging ook in de toekomst heel graag nog veel gebruik van zal maken.

Om zijn grote verdiensten extra te benadrukken was KNVB-ambassadeur Auke van der Horn deze dag naar Dokkum afgereisd om Lammert namens de KNVB de gouden KNVB-waarderingsspeld uit te reiken. Een uiting van waardering welke maar zelden wordt uitgereikt en die dan ook de grote waardering voor deze echte clubman onderschrijft.

Fotobijschrift: KNVB-ambassadeur Van der Horn en Lammert Damsma van c.s.v. Be Quick Dokkum.

terug naar overzicht
Bijzondere huldiging bij c.s.v. Be Quick Dokkum
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie