Dames Be Quick naar verdiende winst op SVZW · Foto('s):

Dames Be Quick naar verdiende winst op SVZW

zondag 15 februari 2015

De voorgaande drie duels tegen ZVSW uit Wierden werden door de dames van Be Quick allen verloren terwijl het toen echt niet de mindere was. Vandaag op het zonnige Tolhuispark een beter Be Quick dat ook terecht won. De 3-1 winst was zeker verdiend al kwam Be Quick de eerste helft niet echt goed over. Het was weliswaar het meest in balbezit maar mn voorin werd er te weinig druk gezet door alle dames. Het eerste echte wapenfeit ontstond in de tiende minuut toen Iris Pinkster Amber Werkman bediende die echter stuitte op de doelvrouwe van de ploeg uit Wierden. In de 32e minuut leek Be Quick op voorsprong te komen maar Iris Pinkster zag haar poging op de lat spatten. Toch kon Be Be Quick terecht met een voorsprong aan de thee want Donna Miedema, zij verving Nina Heyligers al na 1 minuut(enkelblessure) , was erg attent bij een hoekschop;1-0.

Robbie Wiersma had in de rust zijn dames duidelijk gemaakt dat er veel fanatieker gestoord moest worden op de helft van de tegenstander en dat was in het veld ook duidelijk te zien. Door vroeg druk te zetten met zijn allen kwam SVZW niet echt meer aan opbouwen toe en dat resulteerde in kansen. Donna Miedema zorgde uit een corner van Lisanne Kempe op erg fraaie wijze voor de 2-0 en Iris Pinkster scoorde tien minuten daarna de 3-0. Ook daarna nog een paar kansen maar een afzwaaier van de SVZW-spits  zorgde voor de uiteindelijke einstand;3-1.

A.s. woensdag speelt Be Quick voor de beker thuis tegen Oranje Nassau 3(aanvang 20.00 uur) en voor de competitie ontvangt het a.s. zaterdag streekgenoot Stiens.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00