De verkiezingsuitslag live bij RTV NOF en Omrop Fryslân · Foto('s): 

De verkiezingsuitslag live bij RTV NOF en Omrop Fryslân

maandag 05 november 2018

Van de prognoses en de eerste uitslagen tot en met de analyses en reacties. Met het programma Fryslân Kiest brengen Omrop Fryslân en RTV NOF woensdag 21 november iedereen als eerste op de hoogte over de herindelingsverkiezingen in Noardeast-Fryslân. Daarnaast is het lijsttrekkersdebat in Dokkum live te volgen bij beide omroepen.

Lijstrekkersdebat Dokkum
In Fryslân gaat het voor aankomende herindeling om verkiezingen in 3 gemeenten: Dongeradeel, Kollumerland c.a. Ferwerderadiel. Deze gemeentes gaan vanaf 1 januari op in de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân. Voor de kiezers wordt op maandag 19 november een lijsttrekkersdebat gehouden in de IJsherberg in Dokkum. Dit slotdebat is een van de laatste momenten voor de partijen om kiezers voor zich te winnen. Het debat is te volgen in een livestream op Omropfryslan.nl, de Omrop-app en via radio, televisie en online bij RTV NOF.

De uitslagenavond
De uitslagenavond van ‘Fryslân Kiest’ is bij Omrop Fryslân vanaf 20.00 uur op radio en via de livestream op internet te volgen en om 22.00 uur ook op televisie. Bij RTV NOF begint de uitslagenavond op elk kanaal om 20.00 uur. De presentatie van de uitzending uit de IJsherberg in Dokkum is in handen van Jan Dirk de Haan en Andries Bakker. Zij ontvangen gasten en schakelen live met verslaggevers René Koster (Omrop Fryslân) en Bouke Koning (RTV NOF) die de herindelingsgemeenten bezoeken. Daarnaast helpen de vrijwilligers van de Streekomroep RTV NOF bij de technische realisatie.

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2021 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Donateurs · Vrijwilliger worden?