Dit weekend in Rûnwei Sport · Foto('s): 

Dit weekend in Rûnwei Sport

vrijdag 10 mei 2019

De vrijwilligers van Rûnwei Sport zijn zaterdag bij de deze wedstrijden: VV Anjum – VV Waskemeer (IJde Prins), VV Zwaagwesteinde – VIOD (René Terpstra), VV Kollum – ONT (Jan Wagenaar), WTOC – VCR (Wiebe de Boer) en GSVV – VV Eastermar (Anton van der Meer).

We bellen met Sybrand Grasdijk over de wedstrijd Harkemase Boys – FC Lisse, René van der Weij vertelt alles over VV Duno D – VV Buitenpost en Jan Kamminga vertelt over VV Hardegarijp – VVI. De presentatie en techniek is in handen van Uilke van der Meulen, Lammert Brouwer en Sietse Weistra.

Zondag zijn we bij VV Bergum – Nieuw Buinen met verslaggever René Terpstra en clubverslaggeefster Gerrie Jansma is bij Irnsum – De Walden. Daarnaast is er aandacht voor andere sporten, waaronder het tafeltennis en de tussenstanden op de andere velden. Presentatie en techniek zijn in handen van Kees Bakker en Gerrit Wijkstra.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact