DTL 1 mist scherpte tegen Uldiros 1

maandag 06 april 2015

DTL moest zaterdagmiddag naar Nieuwehorne om het op te nemen tegen Udiros. Dit team staat bovenaan, dus zou DTL het misschien even spannend kunnen maken in de competitie.

Eerste helft
DTL maakte al snel een doelpunt. 0-1. Vanaf het begin ging het gelijk op in de strijd, het spel was van beide kanten niet goed.

Udiros liep uit op DTL in de eerste helft. DTL kwam er niet goed uit, het was telkens zoeken naar de juiste kans. Het verliep dan ook moeizaam in de eerste helft.

Udiros zocht wel de juiste kansen en DTL niet dat was het verschil. Door veel onnodige fouten van DTL kon Udiros het verschil van vijf punten maken tot 7-2. Daarna kwam DTL mog wel terug, maar het was niet genoeg voor de eerste helft. De ruststand was 8-4.

Het was zaak voor DTL om scherper te beginnen dan in de eerste helft om de wedstrijd nog spannend te maken en punten te behalen.

Tweede helft
Net als in de eerste helft maakte DTL meteen een doelpunt; 8-5. Daarna kwam DTL er niet uit en nam Udiros het over. Door een paar afstandschoten en een paar fouten maakte Udiros de voorsprong groter; 13-6.

Udiros was effectiever, voor DTL was het zaak de koppen bij elkaar te houden en gewoon er in blijven geloven. Vanaf dit punt begon DTL beter te spelen en scoorde weer.

Halverwege de tweede helft kwam Udiros er niet veel meer aan te pas. De stand was 14-9. DTL kwam steeds beter in het spel, door een paar goede aanvallen kwam het team goed terug, tot 15-12.

DTL bleef er in geloven en kwam er steeds dichterbij, maar kon niet verder doordrukken. DTL was in de tweede helft beter, met meer scherpte in de eerste helft hadden er wellicht wat puntjes gepakt kunnen worden. Het was niet genoeg voor DTL, Daardoor won Udiros met 15-12.

De volgende wedstrijd voor DTL is: It fean 1 – DTL 1.

• 00:00 - 08:00
  • 08:00 - 09:00