Eieren zoeken en gooien met prachtig lenteweer

Maandag 22-04-2019
WESTERGEEST - Paasmaandag is er altijd het traditionele Paaseieren zoeken voor de kinderen bij De Tredder in Westergeest. Vele kinderen kwamen er op af om de eieren te zoeken die de Paashaas dit keer had verstopt op het terrein rondom de Tredder.

Er waren ook wat kleine prijsjes te winnen, voor diegene die het zilveren ei vond was er een prijsje te winnen.Voor de kinderen vanaf groep 5 was er wat nieuws eieren met punten.
Op de eieren die ze moesten opzoeken stonden cijfers van 1 t/m 5  wie de meeste punten had verzameld  kreeg ook een prijsje.

Na het zoeken van de eieren gingen de kinderen naar binnen en gingen ze de eieren verven ,Onder het verven van de eieren kregen de kinderen van de feestcommissie drinken en natuurlijk wat chips.

Als slot had de feestcommissie wat nieuws bedacht, naast het eieren zoeken het spel ei gooien. Wie de grootste afstand gooide naar zijn medespeler en daarbij het ei  heel bleef was de winnaar. Na afloop kon de feestcommissie  weer terug kijken op een prachtig en gezellig en zonnige Paasmaandag.

Prijzen:

Zilveren ei           : Renco Adema
Meeste punten  : Larissa Rekker

Ei Gooien:
Kinderen    : Hester en Larissa
Volwassen : Hilco en Daniel

terug naar overzicht
Eieren zoeken en gooien met prachtig lenteweerEieren zoeken en gooien met prachtig lenteweerKijk voor meer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Ulbe de Jong


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie