Feest voor het nieuwe wonen op ‘de Klimmer’

Donderdag 11-01-2018
DAMWÂLD - Hoera, eindelijk is dan het zover. De bewoners van de Nije Hale en de Heerke Ateswei uit Damwâld, gaan op 16 en 18 januari verhuizen naar hun nieuwe locatie ‘de Klimmer’ in hetzelfde dorp.

Hier is voor allen zo lang naar  uitgekeken en dan is het nu realiteit geworden, maar wat is het voor de bewoners een spannende tijd geweest en het zal ook nog wel een poosje spannend blijven. Iedereen heeft het druk gehad met inpakken van hun persoonlijke spullen, alles moest in speciale dozen van het verhuisbedrijf en dat alleen al maakt het spannend, want ja komt het allemaal wel goed met mijn spullen?

Natuurlijk kwamen er veel regelzaken aan de orde, hier hebben de verwanten een belangrijke bijdrage aan geleverd, ook voor de verwanten is het nieuw en roept het gevoelens op want hun verwant gaat straks wel een stukje zelfstandiger wonen. Zo ook alle personeel en het hoofd van beide locaties hebben de laatste tijd veel tijd besteed aan het op orde maken van de verhuizing op 16 en 18 januari. Dit vergt de nodige energie voor een ieder maar belangrijk is, dat alle bewoners straks veilig en met plezier op ‘de Klimmer’ komen te wonen.

Maar op 10 januari was er eerst feest met alle cliënten, verwanten en personeel. Men heeft genoten van koffie/thee met gebak, hebben mee gegalmd op de muziek/zang van Griet Wiersma en hebben genoten van het heerlijke stamppot buffet in het gastvrije gebouw ‘de Kruisweg’ in Damwâld. Een mooi afscheid van de Nije Hale en Heerke Ateswei en tegelijk een nieuw begin.

 

terug naar overzicht
Feest voor het nieuwe wonen op 'de Klimmer'Feest voor het nieuwe wonen op 'de Klimmer'Meer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Koos Scherjon


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie