Ga je voor shutters of jaloezieën? · Foto('s): 

Ga je voor shutters of jaloezieën?

dinsdag 28 mei 2019

Twijfel je tussen houten shutters of houten jaloezieën? Deze twee soorten raamdecoratie lijken veel op elkaar, maar toch zijn er verschillen. Beiden zorgen ze voor sfeer en luxe in je woning. Zowel met shutters als met jaloezie kun je zelf de gewenste hoeveelheid daglicht bepalen. Wil je meer privacy? Dan sluit je ze heel gemakkelijk. De mogelijkheden op het gebied van shutters en jaloezieën zijn eindeloos. Daarom is specialist advies handig bij het maken van je keuze. Voor een compleet aanbod houten shutters en jaloezieën kun je terecht shutterspecialist Sfeervolle Shutters.

Verschil tussen houten jaloezieën en shutters

Jaloezieën zijn van verschillende materialen gemaakt. Naast houten jaloezieën, zijn er ook jaljaliezoen van aluminium, pvc en bamboe. Een ander opvallend verschil is dat de lamellen van jaloezieën aan elkaar zijn verbonden met een dun koord. Jaloezieën open en sluit je verticaal met een koord. Zodoende zijn jaloezieën niet handig bij deuren. Daarentegen kun je shutters opzij openklappen. De lamellen bedien je handmatig. Shutters zijn vooral geschikt voor maatwerk voor alle soorten ramen.

Opties in houten shutters

Shutters worden vervaardigd uit hoogwaardig lindehout. Lindehout is een fraaie blanke houtsoort, die daarom vaak gebruikt wordt voor decoratieve toepassingen. De shutters zijn op maat verkrijgbaar in de Basic-uitvoering (13 hoogtematen) en de Classic-uitvoering (17 hoogtematen). Dankzij de zaagtechniek ‘kwartierszagen’ trekken de lamellen niet krom. Onze Classic Shutters, Original Shutters, Basic Shutters en Budget Shutters worden zeven keer ingespoten met eerste kwaliteits meubellak.

Opties in houten jaloezieën

Je hebt een ruime keuze uit jaloezieën met verschillende afwerkingen. De jaloezieën zijn gemaakt van Abachi-hout. Deze stabiele houtsoort vervormt of versplintert niet snel en is hierdoor zeer geschikt voor jaloezieën. De bovenbak is doorgaans van metaal en wordt afgewerkt met een fraaie houten kooflijst. Een fraai alternatief is het zogenaamde retro-systeem met de houten bovenlijst, dat de houten jaloezieën een authentieke uitstraling geeft. De lamellen worden afgewerkt in een UV-werende lak. En je hebt de keuze uit ongeveer 50 verschillende kleuren.

Mogelijkheden

Voor maatwerk, doe-het-zelf en shutters voor vochtige ruimtes biedt Sfeervolle Shutters een scala aan mogelijkheden. Deze fabrikant is gespecialiseerd in het produceren van shutters met de hoogst mogelijke kwaliteit en levert professionele informatie en advies. Zo helpt Sfeervolle Shutters al zijn klanten op maat met de afwerking en montage. Wij leveren onze shutters in heel Nederland, snel en voordelig. Door te kiezen voor Sfeervolle Shutters, kiest u voor een betrouwbare leverancier en voor een uitstekende service. Wij hebben meerdere verkooppunten door Nederland. We laten u graag weten welke verkooppunt bij u in de buurt is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Bel voor meer informatie naar 085 – 90 20 120 of stuur ons een mailtje: info@sfeervolleshutters.nl.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?