Het Noord-Nederland pad op feestelijke wijze geopend

Dinsdag 09-07-2019
BURUM - Op maandagmiddag 8 juli is in Burum het Noord-Nederland pad geopend. Een zorgvuldig uitgezette route van Stavoren tot aan de Eemshaven. Op ieder van de 27 treinstations kan worden gestart, de routes variëren van 3 t/m 30 km. De routes kunnen wandelend of fietsend worden afgelegd. Een initiatief van Jetze Haarsma.

De passies van Jetze zijn wandelen en fietsen over en langs de meest unieke plekken van Friesland en Groningen. Dit zullen de deelnemers absoluut terugzien in de routes. De routes gaan door vele mooie kleine dorpjes, oude paden door de landerijen, fiets- en wandelpaden slingerend langs de vaartjes die het gebied rijk is. Op de steden na genieten de deelnemers van de rust, de ruimte en de vergezichten.

Elk treinstation op de route is een begin- en eindpunt van een route. U kunt daarbij zelf kiezen op welk station u start en op welk station u stopt. Na het voltooien van de door u gekozen route, pakt u eenvoudig de trein weer terug naar het startpunt. Zorgeloos genieten staat voorop.

De route is opgedeeld in 3 blokken; het eerste blok is van Stavoren tot Leeuwarden, de tweede van Leeuwarden tot Groningen en de derde Groningen naar de Eemshaven. Via de website www.noordnederlandpad.nl kunt u de afzonderlijke blokken aankopen. Na uw aankoop ontvangt u een link naar de route welke 2 jaar geldig blijft.

Voor meer informatie neemt u gerust een kijkje op de site of stuur een email aan: info@noordnederlandpad.nl Noord-Nederland pad : Wandelend of fietsend genieten van Stavoren naar de Eemshaven

terug naar overzicht

© Foto's: Sake Beerstra


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie