Indoorkinderevenement in de voorjaarsvakantie in Kollum

Maandag 17-02-2020
KOLLUM - Maandag 17 februari tijdens de voorjaarsvakantie was er veel belangstelling bij indoorkinderevenement in de van der Bij Hal in Kollum. Dit evenement werd georganiseerd door buurt sportcoaches van de gemeente Noardeast- Fryslân en de gemeente Dantumadiel.

Het stimuleren van Friese mensen en kinderen op velerlei wijze om in beweging te komen. Voor deze gelegenheid was de sporthal omgetoverd tot een heuse speeltuin, zoals een survivalbaan, springkussens, ballenbak, glijbanen en nog veel meer. s’Morgens was het voor de peuters t/m groep 4.Voor de allerkleinsten was er een aparte plek gereserveerd waar ze naar harte lust konden spelen met legobouwstenen en trapautootjes een ballenbak, spring kussen.

De kinderen waren erg enthousiast. s’Middags was het voor groep 5 t/m groep 8. Op de grotere attracties waar ze hun lekker op uit konden leven. Over de gehele dag waren er 230 kinderen. De indoorspeeltuin werd mede mogelijk gemaakt door Hoogland Attractieverhuur uit Oosternijkerk. De organisatie kan terug kijken op een geslaagde dag.

terug naar overzicht
Indoorkinderevenement in de voorjaarsvakantie in KollumIndoorkinderevenement in de voorjaarsvakantie in KollumMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie