Invicta/Frigro 1 behaalt eerste punten op EKC 2000 1 · Foto('s): Sake Beerstra

Invicta/Frigro 1 behaalt eerste punten op EKC 2000 1

zondag 09 december 2018

Na dat de eerste wedstrijd van het eerste team van de verenigingen Invicta en Frigro nipt verloren ging tegen Elko, hadden ze twee weken om zich voor te bereiden op de eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen EKC 2000 uit Emmen.

Zij hadden al twee wedstrijden gespeeld en wisten deze wedstrijden niet te winnen. Nadat ze in de middag om kwart voor 4 vertrokken waren richting Emmen om het tweede aan te moedigen, welke hun wedstrijd helaas verloren, was het aan de Pruttelpot formatie om, om 19 uur de eerste punten van het seizoen te behalen. In het vroege begin van de wedstrijd was het nog wat aftasten en vielen er geen doelpunten. In de 7de minuut van de wedstrijd opende EKC de score. Waarna Invicta/Figro niet achter konden blijven en Wytze de score opende met een degelijke strafworp!

Na 20 minuten nam het Friese team iets afstand van EKC door 2 doelpunten van Elisa die in totaal 4 ballen door de mand kreeg en vervolgens Sanne en Gerben die de score nog verder uitbouwden. Net voor rust stonden ze 4-8 voor. Helaas vielen er nog een paar goals in de laatste minuten van de eerste helft en gingen de teams rusten met een stand van 7-9. De goals tegen liet team niet van de wijs brengen en de oranje hemden gingen de tweede helft rustig verder met scoren en ze liepen uit naar een voorsprong van 10-18.

Op het einde werd EKC weer wat feller en dit leverde nog wat goals voor hun op. Eindstand 14-22 een degelijke overwinning en man of the match was Gerben met 7 doelpunten! Vol vertrouwen werkt Invicta/Figro toe naar de wedstrijd van volgende week tegen Harkema thuis om 17.10 in de van der Bijhal te Kollum!

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00