Inzamelactie Douwe Egberts waardepunten van start

Dinsdag 05-12-2017
DOKKUM - Sinds vrijdag 1 december is de jaarlijkse inzamelactie van Lionsclub Noord Oost Friesland voor Douwe Egberts waardepunten weer van start gegaan. De ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank. Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties te verhogen. De punten kunnen de hele maand december worden ingeleverd bij verschillende supermarkten, winkels, scholen en de voedselbanken zelf.

Inleveradressen

De waardepunten – bij voorkeur geteld – kunnen gedurende de hele maand december ingeleverd worden op de volgende adressen: Scholen: alle ARLANTA scholen te Dongeradeel, J.J. Boumanschool te Dokkum, Dockinga College te Dokkum en Ferwerd, Friese Poort te Dokkum. Winkels in Dokkum: Supermarkten Albert Heijn, Jumbo, Poiesz, Boonstra te Dokkum, HEMA te Dokkum, Outlet Dokkum, Oranjewal 20. Winkels buiten Dokkum: Supermarkt Coop Anjum, Supermarkt Albert Heijn te Damwâld. Bij de voedselbank Dokkum, Learmûne 1.

Lionsclub Noordoost Friesland

Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben. Interesse in de samenleving, de wil om de handen uit de mouwen te steken en de mogelijkheid om belangeloos tijd te geven aan de inzet voor anderen, dat zijn de belangrijkste eigenschappen van een Lion. De Lionsclub Noordoost Friesland is een jonge en actieve club van rond de dertig leden.

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie