Kids mee op vakantie? Deze kleding neem je mee · Foto('s): 
RECLAME

Kids mee op vakantie? Deze kleding neem je mee

donderdag 19 mei 2022

LEEUWARDEN – Ga je gezellig met de kids op vakantie dit jaar? Dan kan het voorkomen dat je van tevoren nog even snel wat nieuwe en leuke kleding in huis wilt halen. Denk aan leuke zwemkleding en kleding voor bij het zwembad, kleertjes met korte mouwen en broekspijpen, of juist een extra warm vest wanneer je op wintersportvakantie gaat. Maar waar moeten kinderkleren allemaal aan voldoen, en hoe weet je zeker dat je de juiste kleertjes in huis haalt? We vertellen je in dit artikel over de do’s en don’ts van kleding shoppen voor kids. Wist je bijvoorbeeld dat je de leukste merken (zoals b.nosy) tegenwoordig gemakkelijk online kunt scoren? Daarmee bespaar je tijd, en geld!

Kinderkleding moet tegen een stootje kunnen

Niet alleen op vakantie, maar ook thuis wordt er lekker veel (buiten) gespeeld. Je kunt niet voorkomen dat kinderkleding eens een keer vies wordt, bijvoorbeeld wanneer je kind in een boom klimt of lekker door een plas rent. Kinderen zijn altijd in beweging, en de kleding die ze dragen moet dat aan kunnen. Daardoor doe je er goed aan om bij het shoppen te kiezen voor kinderkleding van hoge kwaliteit. Goede merkkleding, zoals de kleding van Le Chic, is gemaakt van kwalitatief goede materialen die lang meegaan en lekker zitten. Dat zorgt ervoor dat de kleding lang meegaat en dat een extra keer wassen niet erg is.

Het belang van een goede pasvorm

Koop je kindermerkkleding, dan is ook de pasvorm vaak goed op maat. Dat zorgt ervoor dat de kleding lekker zit en je kind het met plezier draagt. Ook het uiterlijk van de kleertjes moet natuurlijk in orde zijn. Kinderen hebben vaak op vroege leeftijd al een uitgesproken smaak en voorkeur, waardoor ze precies weten wat ze wel en niet willen dragen. Niet alleen meisjes vinden het uiterlijk van hun kleding belangrijk, maar ook jongens ontwikkelen al snel een eigen gevoel voor mode.

Kinderkleding online shoppen

Ga je online kleding shoppen, dan kun je terecht bij een webshop zoals Jayno. Bij Jayno vind je de leukste nieuwe kindermodetrends voor een betaalbare prijs. Dat maakt het makkelijk om verschillende merken te ontdekken en te shoppen. Door het grote aanbod vind je altijd wel iets dat je kind aanspreekt en leuk vindt om te dragen. Ga je kinderkleertjes shoppen voor de vakantie, doe dat dus lekker online!

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 17:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 17:00 - 19:00
  Hitz op Tongersdei
  Sjoerd Gjalt de Vries
 • 19:00 - 20:00
  Jazz Go Blue
  Gert Nitters
 • 20:00 - 21:00
  Country Trail
  Albert de Vries
 • 21:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio