Klussen en bewegen tegelijk: werken aan uw nieuwe tuinproject · Foto('s): 
RECLAME

Klussen en bewegen tegelijk: werken aan uw nieuwe tuinproject

woensdag 10 april 2019

Het is tijd om de tuin op te knappen. Dit is vaak een intensieve en tijdrovende klus in het voorjaar. Maar als uw tuin er weer mooi bij staat, heeft u hier voorlopig profijt van. Gelukkig is het ook leuk om actief bezig te zijn en om iets nieuws te gaan bouwen in de tuin. Is uw schutting aan vervanging toe? Kunt u nieuwe bloembakken of borders gebruiken? Of zoekt u de schaduw graag op onder een veranda? Allemaal voorbeelden om van uw tuin iets moois te maken. Het bijkomende voordeel is de jarenlange voldoening van een succesvol bouwproject. Wilt u hiervoor hoogwaardig maar toch voordelig  tuinhout bestellen, dan gaat u naar Houthandelonline. Hier krijgt u ook deskundig advies van ervaren professionals. Bekijk het assortiment en bestel uw tuinhout online.

Aan de slag met tuinhout

Voordelig tuinhout bestellen is niet altijd eenvoudig, vaak is er een groot verschil in kwaliteit vanwege de drukke markt voor goedkoop tuinhout. Het is dan ook verstandig te bestellen uit het aanbod van een grote leverancier. Die bezit een enorm aanbod met consequente kwaliteit, waardoor ook de scherpste prijzen mogelijk zijn. Door groot en voordelig in te kopen, laat Houthandelonline zien hoe het moet. Uw bestelling is direct afkomstig van de importeur, zonder tussenschakels en aanvullende kosten. Zo is goed tuinhout altijd goedkoop tuinhout.

Soorten tuinhout

Voor al uw projecten vindt u hier de juiste houtproducten. U heeft brede keuze uit geïmpregneerd en niet geïmpregneerd tuinhout. Zoals vlonderplanken, potdekselplanken, houten balken, rabatdelen, bielzen, blokhutprofielen, werkbladen, schaaldelen, dakbeschot, palen en nog veel meer. Houtsoorten zijn onder andere Douglas hout , Red Ceder, vuren en het duurzame Accoya-hout. Al dit goedkope tuinhout bestelt u eenvoudig in de webshop, waarna u deze binnen 2 tot 7 werkdagen aangeboden krijgt.

Advies over het maken van uw pergola, tuinhek

U wilt zo mogelijk nagenieten van uw tuinproject. Daarom streeft u alleen naar het beste resultaat. Deskundige hulp maakt hierbij het verschil. Hiervoor kunt u gerust bij ons terecht voor uw schets, illustratie of idee. Bij Houthandelonline werken ervaren klussers met uitgebreide technische kennis. Hierdoor krijgt u precies het juiste advies over uw project. Bijvoorbeeld over de juiste dikte van uw palen, de draagkracht van uw constructie, de afmetingen van uw planken, de ondergrond, de gewenste afwerking (lak, beits of naturel), uw dakvlak, de beste constructiematerialen of randsealer voor de kopse kanten. Al dit advies zorgt voor een resultaat om trots op te zijn.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Klussen en bewegen tegelijk: werken aan uw nieuwe tuinproject · Foto('s): 
  

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 18:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 18:00 - 19:00
    Lytse Klankjes
    Jikke Wiersma
  • 19:00 - 21:00
    Leafde foar Muzyk
    Klaske Ferwerda
  • 21:00 - 23:00
    De Smachtwacht
    Mark en Frank Spijkers
  • 23:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio