KV De Granaet verliest eerste thuiswedstrijd · Foto('s): KV De Granaet
  KV De Granaet

KV De Granaet verliest eerste thuiswedstrijd

zondag 02 december 2018

KV De Granaet zat te denken hoe ze deze wedstrijd een goed einde konden schenken. Met het team van de week (fjes) op de eerste rij begon de Granaet vol goede moed aan deze partij. Al snel scoorde de Granaet 3 punten, maar hierna begon Noordenveld te stunten. De wedstrijd ging gelijk op in de eerste helft, waarin Noordenveld het onderspit delft.

Door een doelpunt van meneer Hoogeboom die zodanig getoucheerd is, werd Jaap van Noordenveld met een eigen doelpunt geschiedenis. Het was een wedstrijd vol inzet waardoor een 8-7 ruststand werd uitgezet. Na de rust werd Noordenveld gelijk effectief waardoor De Granaet moest schakelen naar een alternatief. Jelle werd door een schouder blessure uitgeschakeld waardoor Karsten mocht invallen terwijl hij allang was afgetakeld.

Des ondanks scoorde Karsten een doelpunt, het wordt de zeurpiet gegund. Ook Henk Sjoerd kreeg nog een cadeau, een gele kaart plus een interview op de radio. Al met al een goed verhaal en laten we volgende week hopen op een zonnestraal. Eindstand: vijftien – negentien, voor de thuissupporters was het wellicht niet om aan te zien.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00