Mooie resultaten voor twirlers van Vivre op NK Twirl · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Mooie resultaten voor twirlers van Vivre op NK Twirl

zaterdag 17 januari 2015

Afgelopen weekend werd het NK Twirl gehouden in Almere. Voor Vivre namen Rianne van Wieren en Esmee Nauta, afkomstig uit Kollumerpomp, deel aan dit Nederlands Kampioenschap. Beide meisjes hadden zich geplaatst voor verschillende onderdelen. Zaterdagochtend gingen ze als eerste samen de vloer op voor het onderdeel duo-twirl.

Ze lieten een mooie routine zien, die de laatste weken nog samen met trainer/coach Nicole Werkman op enkele punten was aangepast. Tevreden met hun vertoonde routine verlieten de meiden de vloer. Aan het eind van de dag was deze prestatie goed voor de vierde plek. Esmee mocht ’s middags nogmaals voor de jury verschijnen om haar dancetwirl (routine op eigen muziek) te laten zien. Ze had de laatste weken erg hard getraind om haar show te perfectioneren. Met hier en daar een paar schoonheidsfoutjes, kon ze met opgeheven hoofd de vloer verlaten. Aan het eind van een lange dag werden de Nederlandse kampioenen bekend gemaakt. Esmee eindigde als achtste in haar categorie.

Na een overnachting in een hotel in Almere was het weer vroeg opstaan op zondagmorgen om vervolgens om acht uur alweer in de Topsporthal aanwezig te zijn. Weer mochten beide meisjes in actie komen. Rianne met het onderdeel 2-baton en Esmee met het onderdeel 1-baton (onderdelen op verplichte muziek). Allebei hebben ze een mooie routine laten zien en aan het eind van de dag was er voor beide meiden een vierde plaats. Helaas net naast het podium, maar desalnietemin een prima prestatie waar de dames en hun coaches trots op mogen zijn.

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 18:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 18:00 - 19:00
    Lytse Klankjes
    Jikke Wiersma
  • 19:00 - 21:00
    Leafde foar Muzyk
    Klaske Ferwerda
  • 21:00 - 23:00
    De Smachtwacht
    Mark en Frank Spijkers
  • 23:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio