Opening van de Binnenmarkt

Zondag 31-08-2014
BUITENPOST - Afgelopen zaterdag 30 augustus opende Max de Haan wethouder van de gemeente Achtkarspelen het pand van de Binnenmarkt aan de Kerkstraat 19 in Buitenpost. Het concept van deze nieuwe manier van winkelpresentatie is geïntroduceerd door Tjishe en Donna van der Meer. Zij hebben dit concept wat afkomstig is uit Canada nu ook in Buitenpost gebracht. Wethouder de Haan gaf aan dat hij dit eerder had gezien in China en noemde de Binnenmarkt een aanwinst voor Buitenpost.

De Binnenmarkt bestaat uit één winkelruimte die door lage tussenwanden wordt gedeeld door meerdere ondernemers. Bij binnenkomst van de winkel komt u direct in de ruimte van Donna en Tjishe van der Meer, dit deel bestaat uit een Canadees coffeehouse, waar je diverse koffiesoorten en thee kunt nuttigen, ook voor een lunch, soep en heerlijke versnaperingen kun je bij hen terecht. Tevens vind je hier een biologische winkel waar diverse health food producten te verkrijgen zijn. Van alle producten geldt dat ze E-nummer vrij zijn. Ook Knus en cadeau de winkelruimte van Hiske de Jong maakt deel uit van de Binnenmarkt.

Hier vind u mooie cadeau artikelen en woonaccessoires die van uw huis een knus thuis maken. Aan de wanden sieren diverse kunstwerken van plaatselijke kunstenaars de zaak op. Sita Veenstra van Adviesbureau Voeding en Sport gaat kookworkshops geven in de binnenmarkt. de basis is gezonde voeding.

Ook binnen de binnenmarkt vind u de evangelische boetiek Levend Water, die sinds september 2013 in Buitenpost is gevestigd. Volgends de eigenaren Geert en Klaske van der Woude is de binnenmarkt het nieuwe winkelconcept waarnaar ze op zoek waren. U kunt hier weer terecht voor uw christelijke boeken, kaarten cd’s en dvd’s.

De dag van de opening werd een groot succes, de vele mensen genoten van de diverse producten en de aangeboden goederen. De gezamenlijke ondernemers danken een ieder die het mogelijk heeft gemaakt dat deze dag een enorm succes is geworden.

Vanaf 1 september bent u welkom op de reguliere openingstijden: maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

terug naar overzicht
Opening van de Binnenmarkt in BuitenpostOpening van de Binnenmarkt in BuitenpostMeer foto's & info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie