Piter Wilkens sluit Admiraliteitsdagen af met meezingers

Zondag 08-09-2019
DOKKUM - Troubadour Piter Wilkens en Amelander muzikant Daniël Metz sloten samen met Adje’s Angels (Iris van der Weide, Eva Sinnema en Aafke Zuidersma) zondagmiddag de Admiraliteitsdagen 2019 af. Ze namen het publiek op De Zijl mee op een ‘meezingtrip’ langs allemaal verschillende soorten muziek.

De eigen hits van Piter Wilkens werden natuurlijk ook volop meegezongen. De fotografen van Streekomroep RTV NOF liepen intussen door het publiek om alle zingende mensen op de gevoelige plaat te zetten. Het concert op de zondagmiddag is voor jong en oud. Op de Markt zorgden Lytse Hille en Daniël Metz voor de afterparty.

Burgemeester Hayo Apotheker en organisator Jan Michiel van der Gang bedankten zondagavond rond 18:00 uur na afloop van het concert de toegestroomde menigte voor hun aanwezigheid dit weekend. De burgemeester gaf aan dat hij dat hij had genoten en Dokkum in zijn hart zit. Volgend jaar staat de tiende editie van het Admiraliteitsdagen op het programma. ,,Het moet altijd doorgaan, van generatie op generatie”, aldus de voorzitter.

terug naar overzicht
Piter Wilkens sluit Admiraliteitsdagen afAdjes´s Angels mee de vele meezingersMeer foto´s op www.rtvnof.nl
© Foto's: RTV NOF

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie