Prijzen op NK acro en FK turnen voor Turnlust Hallum

Zondag 10-06-2018
OSS / DRACHTEN - Bijzondere prestaties afgelopen zaterdag 9 juni door de tunsters en acro-turnsters van Turnlust Hallum. Zowel op het NK Acro in Oss als op het FK turnen in Drachten werden podiumplaatsen behaald.

In Oss lieten Renske Anema en Maaike Nynke Steegstra technisch en artistiek een zeer sterke oefening zien en wonnen daarmee zilver bij de Junioren E. Rianne Osinga samen met Iris Terpstra lieten ook een prachtige oefening zien en werden daarmee 6e van Nederland! Wietske Nutma en Ilse Osinga kregen het publiek stil met hun krachtige oefening maar vielen helaas net naast het podium met een 4e plaats.

In Drachten wist Anna Frederike Hellema ook zilver in de wacht te slepen mede door haar vrije-oefening op vloer waarmee ze wederom iedereen achter zich liet. Amarins Smit werd 5e van Friesland en haar zus Marrit 12e, zij had helaas te kampen met een blessure. Sanne v/d Borg kon tevreden zijn met een 9e plaats.

1e foto: Rianne Osinga en Iris Terpstra, Wietske Nutma en Ilse Osinga, Renske Anema en Maaike Nynke Steegstra (v.l.n.r)
2e foto: (v.l.n.r) Amarins Smit, Anna Frederika Hellema, Marrit Smit. Achter: trainer Jeroen van Altena
3e foto: (v.l.n.r) Marrit Smit, Amarins Smit, Sanne v/d Borg en Anna Frederika Hellema

4e foto: Renske Anema en Maaike Nynke Steegstra

terug naar overzicht
Prijzen op NK acro en FK turnen voor Turnlust HallumPrijzen op NK acro en FK turnen voor Turnlust HallumVerslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie