Prijzenregen voor GVV acro · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Prijzenregen voor GVV acro

maandag 10 juni 2019

Stefano Tienstra (Burgum) en Danique Wassenaar (Feanwâlden). Het team heeft hard gewerkt voor deze belangrijke wedstrijd en dat werd beloond met een prachtige tweede plaats.

Zaterdag 8 juni en zondag 9 juni waren ook de Open Groninger kampioenschappen in Scheemda. Drie teams van GVV deden hier aan mee en ze zijn ook allemaal met een medaille naar huis gegaan. Elyse en Lenthe, E-junioren, waren zoals altijd erg netjes. Ze wisten dan ook het brons te behalen in een groot deelnemersveld.

Zondag was het de beurt aan Wianna Banga, Ilse Cuperus en Amarins de Bruin in de E-senioren. Zij hebben ondanks dat ze zo weinig hebben kunnen trainen, toch een prachtige zilveren medaille gehaald. Daarna mocht het D-lijn mixpair Klaas en Natascha hun seizoen afsluiten met een laatste oefening. Ze behaalden daar de eerste plaats mee en namen het goud mee naar huis.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?