Rigid klik PVC vloeren: gemakkelijker kan niet! · Foto('s): 
RECLAME

Rigid klik PVC vloeren: gemakkelijker kan niet!

dinsdag 22 november 2022

LEEUWARDEN – Een goede vloer is een essentieel onderdeel van de basis van je woning, dat is zeker. Heel wat mensen kiezen de laatste jaren voor een zogenaamde Rigid click PVC vloer. Wat is zo’n vloer precies en welke voordelen zijn eraan verbonden? Hieronder krijg je een duidelijk antwoord op al je vragen!

Wat is een rigid click PVC vloer precies?

Een rigid klik PVC vloer is eigenlijk een vloer die uit afzonderlijke stroken of tegels bestaat, die van PVC gemaakt zijn. Net als klik laminaat moet je deze stroken in elkaar klikken. Wat zijn de belangrijkste voordelen van zo’n vloer? In het volgende stukje lees je meer!

De belangrijkste voordelen van een rigid klik PVC vloer

 

 1. Uiteenlopende stijlen en formaten

  In de eerste plaats bestaan er heel wat mogelijkheden op het vlak van stijl, formaat en design als je een rigid click vloer koopt. Zo kan je kiezen voor een model dat uit visgraat stroken bestaat om een eedere klassieke stijl te verkrijgen. Aan de andere kant vind je doorgaans ook heel vaak rechte planken en vierkante tegels. Zo werk je de vloer van je woning precies af zoals jij dat wilt.
 2. Uiterst gemakkelijk te leggen

  Daarbij zijn rigid PVC vloertegels- en stroken erg gemakkelijk te leggen. Dit komt doordat de verschillende onderdelen als een soort van puzzelstukjes in elkaar passen. Het voordeel daarvan is dan weer dat je geen extra geld kwijt bent aan de hulp van een professional. Tegelijkertijd weet je zeker dat je vloer op de juiste manier is gelegd, waardoor hij nog beter bijdraagt aan je wooncomfort.
 3. Een nog beter akoestische isolatie met een goede ondervloer

  Een van de belangrijkste functies van een goede vloer is akoestische isolatie of demping. Dit is vooral zo als het gaat om een appartement of een oudere woning, waarbij omgevingsgeluiden al snel het wooncomfort verlagen.

  Het grote voordeel van een rigid klik PVC vloer is dat je er gemakkelijker een ondervloer onder kunt leggen die nog eens zorgt voor een extra 10dB demping, bijvoorbeeld in een appartement. Als je beseft dat die isolerende ondervloer meestal al in de rigid click PVC vloer geïntegreerd zit, dan is het plaatje natuurlijk compleet.

Kies voor een rigid PVC klik vloer voor een beter wooncomfort


Een rigid klik PVC vloer is duidelijk een heuse meerwaarde voor je woning op zoveel verschillende vlakken. Als je daarbij vertrouwt op een goede rigid click PVC vloer van een erkende aanbieder, dan doe je een nog betere investering.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 07:00 - 09:00
  De moarnsshow
  Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
 • 09:00 - 19:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Tjerkje Broersma
 • 21:00 - 23:00
  Wat Draaie Menu
  Martin van der Velde
 • 23:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?