Ruime en verdiende winst dames Be Quick uit bij Stiens · Foto('s):

Ruime en verdiende winst dames Be Quick uit bij Stiens

maandag 06 oktober 2014

De dames van Be Quick hebben de uitwedstrijd tegen het gepromoveerde Stiens met 0-3 gewonnen. Be Quick had in de eerste helft de grootste moeite om een fel jagend Stiens goed tegenspel te bieden, maar behield de nul score. In de 43ste minuut kwam het een beetje tegen de verhouding in zelfs op een 0-1 voorsprong toen Lisanne Kempe op de rand van de zestien een vrije trap feilloos inschoot. In de tweede helft was er maar een ploeg die voetbalde en dat was het team van trainer Robbie Wiersma.

Stiens kwam in het stuk niet meer voor en het was dat het vizier aan Dokkumer zijde niet steeds op scherp stond want anders was de einduitslag veel hoger uitgevallen dan de 0-3 die nu op het scorebord stond. De twee Be Quick doelpunten na rust kwamen op naam van Nina Heyligers (klustbal) en Simone Kooistra. Met deze 0-3 winst ging Be Quick Stiens ook in de stand voorbij en heeft nu negen punten evenveel als AZSV, Sneek en MSC. Koploper is HTC dat nog zonder puntverlies is en aanstaande zaterdag de tegenstander is in Dokkum, aanvang 15:00 uur.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00