Samenwerking MOA en E-Com Kuipers   · Foto('s): MOA
  MOA
RECLAME

Samenwerking MOA en E-Com Kuipers  

donderdag 17 juni 2021

SURHUISETRVEEN – Maatschappelijke Onderneming Achtkarspelen (MOA) en E-Com Kuipers gaan samenwerken bij het produceren van bank- en stoelhoezen. De directeuren Sipko Postma en Bram Kuipers hebben daartoe een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

E-com Kuipers levert via www.bankhoezenspecialist.nl bankhoezen aan interieur en dierenliefhebbers. Tot nu toe leverde het bedrijf rechtstreeks vanuit China. Vanaf september gaat zij alleen nog maar bankhoezen leveren gemaakt in Nederland. Kuipers: ,,We willen een hoge kwaliteit leveren met betere en mooiere stoffen dan concurrerende webwinkels.” De MOA heeft een volledig geoutilleerd naaiatelier dat de productie van de bankhoezen op zich gaat nemen. ,,Hierdoor kan de consument een in Nederland geproduceerd product kopen.”

Directeur Sipko Postma van MOA is enorm blij met de nieuwe opdracht. ,,Een prachtig passende opdracht binnen de MOA dat meewerkt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en tevens circulair is. Onder leiding van een leermeester kunnen mensen worden opgeleid naar een kansrijk beroep van coupeur en biedt voor veel mensen een directe kans op betaald werk.” Beide ondernemingen ondertekenden vandaag een langdurige overeenkomst tot samenwerking en productie.

Kuipers onderstreept het maatschappelijk belang van MOA en tevens de terugkeer naar productie in Nederland. ,,Met MOA hebben wij een professionele partij getroffen die aan alle voorwaarden voldoet om marktleider in Europa te worden van bank- en stoelhoezen. De gemeente Achtkarspelen heeft hiermee een uniek bedrijf in handen.” De productie wordt in augustus opgestart en de doelstelling is om in een jaar tijd uit te groeien naar tienduizend uniek verkochte producten.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.

RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 18:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 18:00 - 19:00
    Lytse Klankjes
    Jikke Wiersma
  • 19:00 - 21:00
    Leafde foar Muzyk
    Klaske Ferwerda
  • 21:00 - 23:00
    De Smachtwacht
    Mark en Frank Spijkers
  • 23:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio