Sint en Piet op bezoek bij vluchtelingengezinnen · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Sint en Piet op bezoek bij vluchtelingengezinnen

vrijdag 06 december 2019

RotaryClub Lauwersland zorgde er ook dit jaar voor, dat vluchtelingenkinderen in de regio door Sinterklaas verrast werden met mooie cadeautjes. Dankzij de royale medewerking van Bruna Top 1 Toy’s Kollum, Bakkerij Gouma Buitenpost en Kars Automatisering te Oudwoude was het mogelijk om flink uit te pakken.

De 20 kinderen in de leeftijd van 3 – 17 jaar waren net zo opgetogen als hun Nederlandse vriendjes op 5 december. ,,Ik vond het indrukwekkend”, zei Sint achteraf. Ook al hebben deze kinderen zich inmiddels, na alles wat ze meemaakten, wel wat gesetteld hier – ze vonden het toch fantastisch dat Sint en Piet zelf bij hen op bezoek kwamen. Enthousiast werden de cadeaus van pakpapier ontdaan en spelen maar!

En Piet voegde daaraan toe: ,,We werden in de gezinnen zo leuk en hartelijk ontvangen. Ook voor ons was het onvergetelijk en een heel dankbaar karweitje!” Zo kijkt RotaryClub Lauwersland met voldoening terug op haar Sinterklaasactie. Zeker voor herhaling vatbaar!

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?