Sparen voor korting op een nieuw bed bij Jumbo Dokkum

Maandag 18-12-2017
DOKKUM - Jumbo Dokkum begint het jaar 2018 met een unieke winkelactie in Europa: klanten sparen met hun boodschappen voor korting op een nieuw kwaliteitsbed en bijbehorend bedartikelen. Het topstuk uit de spaarcollectie is een één- of tweepersoons boxspring.

Peter Feenstra van Jumbo Dokkum: “Met je boodschappen sparen voor een compleet bed, dat is toch te gek. Dat kan in Europa in geen enkele andere winkel dan bij Jumbo Dokkum, dat is uniek. We willen allemaal graag uitgerust aan het nieuwe jaar beginnen. Een goed bed en fijn beddengoed zijn daarvoor nu binnen handbereik. Je hoeft er alleen maar je boodschappen bij ons voor te doen.” Sparen voor korting op de slaapproducten van de exclusieve Higgins collectie bij Jumbo Dokkum kan in het eerste kwartaal van 2018.

Bij elke 5 euro aan boodschappen krijgt de klant een zegel. Bij 10 zegels is de spaarkaart al vol. Met een volle spaarkaart kan de klant de korting op de exclusieve collectie verzilveren. Die korting varieert van enkele euro’s op een hoeslaken tot maar liefst € 2.000 op een tweepersoons boxspring. De slaapspaaractie is opgedeeld in twee periodes van zes weken sparen. De eerste periode spaart men voor een boxspring, hoofdkussens en dekbedden. De tweede periode voor de andere slaapproducten: plaids, moltons, hoeslakens, dekbedovertrekken, blankets en sierkussens. Slapen is nodig om het lichaam en de geest te laten herstellen en tot rust te komen. Slapen geeft nieuwe energie. De Higgins Slaaplijn die Jumbo Dokkum in 2018 aanbiedt is luxueus en comfortabel. De complete collectie accessoires zorgt voor een stijlvolle slaapkamer.

terug naar overzicht


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie