Succesvolle Valentijns Top 69 op RTV NOF · Foto('s): 

Succesvolle Valentijns Top 69 op RTV NOF

vrijdag 15 februari 2013

Donderdag werd op RTV NOF voor het derde jaar op rij de Valentijns Top 69 uitgezonden. De programmamakers van Paradise FM waren van negen tot zeven uur live te beluisteren via de streekomroep met een gevarieerd live programma. Hoogtepunt was de hitlijst met daarin de mooiste lovesongs. Daarnaast konden luisteraars elkaar de liefde verklaren en de mooiste Valentijnswensen kregen de gehele dag romantische prijzen.

Zoals diverse boeketten bloemen en cadeaubonnen die hun weg vonden in Noordoost Friesland. Maar ook kan Eddy Grijpstra uit Dokkum samen met zijn vrouw een compleet verzorgd ontbijt van Echte Bakker Eddy de Jong verwachten. Het klapstuk was op het einde van de dag een romantisch diner voor twee personen. Jantine Leegstra-Osinga uit De Westereen wou haar man Ruurd met dit etentje verrassen. Om zo aan te geven dat ze super veel van hem houdt. Ze werden door restaurant-eigenaar Richard van Brummelen van café restaurant Lauwersland getrakteerd op een onvergetelijk diner.

Paradise FM kijkt met dank aan de sponsoren (Echte Bakker Eddy de Jong, Jilderda’s Bloemenboetiek, Tuincentrum Drint en Restaurant Lauwersland) terug op een bijzonder geslaagd gebeuren.  “Alle leuke en liefdevolle reacties van de luisteraars naar de Streekomroep voor Noordoost Friesland maken dat we ook volgend jaar deze traditie willen voortzetten”, aldus discjockey Ron van der Veen.

(C) Foto’s: Sake Beerstra

Auteur: Redactie RTVNOF
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Succesvolle Valentijns Top 69 op RTV NOF · Foto('s): 
  

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 19:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 19:00 - 20:00
    Jazz Go Blue
    Gert Nitters
  • 20:00 - 21:00
    Country Trail
    Albert de Vries
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio