TTV Anja 1 ontsnapt tegen Drachten 1 · Foto('s):

TTV Anja 1 ontsnapt tegen Drachten 1

zaterdag 25 maart 2017

TTV Anja had in de thuiswedstrijd met 8-2 gewonnen. Vrijdagavond was de wedstrijd in Drachten en het bleek al snel, dat het moeilijk zou worden voor de tafeltennissers uit De Westereen. Minne van der Meulen verloor zijn wedstrijd.

Ook Sjouke Postma verloor zijn wedstrijd, maar Theo de Vries wist de achterstand terug te brengen naar 2-1. Sjouke Postma en Theo de Vries wisten de dubbel te winnen in vijf sets. De vijfde set werd gewonnen met 11-9. Tussenstand 2-2. Na de dubbel wist ook Sjouke Postma een wedstrijd te winnen. Minne van der Meulen kwam steeds beter in zijn spel, maar wist niet te winnen.

Theo de Vries wist de tussenstand op 4-4 te brengen door alweer een winstpartij. Bij de stand 5-4 voor Drachten 1 moest Theo de Vries diep gaan. In de vijfde set won de Vries met 11-9. Hierdoor werd de eindstand 5-5. Als koploper ontsnapte TTV Anja aan een nederlaag. Theo de Vries behield zijn honderd procent. TTV Anja 1 kwam door de 5-5 op 43 punten gevolgd door Drachten 1 op vijf punten.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00