Van pillen naar preventie! · Foto('s): 
RECLAME

Van pillen naar preventie!

donderdag 11 juli 2019

Mijn naam is Klazina Jellema, Orthomoleculair therapeut en Voeding (suppletie) en Leefstijlcoach. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen (preventief) te helpen bij verandering en aanpassing van hun voeding- en leefstijlgewoontes op basis van de hulpvraag van de client.

Vaak hoor ik mensen zeggen…. “Ik eet al super (biologisch) gezond, krijg alle vitamines, mineralen enz binnen, probeer alle ‘gezonde’ recepten welke via socialmedia en gezonde lifestyle kookboeken worden aangeboden”. Veel clienten hebben al online lifestyletrainingen en of dieten via het internet gevolgd, sporten 2 tot 3 x per week enz. maar kom niet daar waar ze willen zijn en houden dezelfde eventuele klachten… Ik zoom tijdens een persoonlijk gesprek in op de huidige voeding en leefstijl van de cliënt. Vaak missen er essentiële factoren of ligt de oorzaak wat niet meteen voor de hand ligt. Voeding en leefstijl kan een essentieel verschil kan maken in je gedrag, psyche, hormonen, medicijngebruik, gevoelens, zenuwen, energie en gezondheid enzovoort.

Meestal komen mensen bij mij wanneer er al sprake is van lichamelijke klachten”, of dat een client is verteld “leer er maar mee leven” o.a. met behulp van medicatie vertelt Klazina. Darmklachten, continue moe, slecht slapen, schildklierklachten, slechte vertering van voeding, eczeem, niet kunnen afvallen, burn-out, hoog cholesterol en/of bloeddruk, overgangsklachten of diabetes type 2 zijn veel voorkomende klachten. Vaak geeft een cliënt aan van alles te hebben geprobeerd maar komt niet verder of leest en hoort allerlei verschillende waarheden. Het gaat erom wat voor de client werkt en wat bij hem of haar past. Bij HealthCoachDokkum gaan we de diepte in. Het gaat erom dat ik samen met de client een individueel/Gezins Voeding en Leefstijlplan opstel ( ook on-linetrajecten) waarin de client zich kan vinden. Het gaat erom dat de client deze switch voor de rest van zijn of haar leven vasthoudt.

Tijdens een individueelgesprek bespreek ik oa met de client wat voor hem, haar of het hele gezin het beste voeding en leefstijlplan is op basis van veel factoren. Wanneer clienten dan eventueel ook nog eens medicijnen kunnen afbouwen of schrappen en hun levenskwaliteit omhoog brengen, dan is mijn missie geslaagd”

HealthCoachDokkum

Tel. 06 – 1126 1190

klazina@healthcoachdokkum.nl

www.healthcoachdokkum.nl

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 17:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 17:00 - 18:00
  Ouwe Meuk
  Leo Smidt
 • 18:00 - 19:00
  Willem yn 'e Jûn
  Willem Mulder
 • 19:00 - 20:00
  Fryslân Fan
  Jaap van der Laan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Sietse Weistra
 • 21:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?