Vul je garderobe op voordelige wijze aan deze zomer  · Foto('s): 
RECLAME

Vul je garderobe op voordelige wijze aan deze zomer 

maandag 03 juli 2023

LEEUWARDEN – Heb jij al een hippe bikini, een kleurrijk badpak of een stoere zwembroek gekocht voor de komende zomermaanden? Vul je garderobe nog snel aan, voordat de vakantieperiode begint. Niets is leuker dan nieuwe kleding kopen voor je vakantie! Het shoppen van nieuwe outfits hoeft niet duur te zijn, wanneer je slim gebruik maakt van de verschillende kortingsacties die door webshops worden aangeboden. Kijk hierbij niet alleen naar de kortingscodes die bijvoorbeeld in nieuwsbrieven van webwinkels te vinden zijn; houd ook rekening met cashback acties. Een platform als Shopbuddies.nl helpt je deze acties te vinden voor de webshops waar jij de meeste producten bestelt. 

Online cashback acties vaak over het hoofd gezien 
Consumenten lopen onnodig vaak een fraaie besparing op hun aankoopbedrag mis, doordat zij een online cashbackactie over het hoofd zien. Daarnaast moet je het gebruik van zo’n actie actief handelingen verrichten. Denk aan het uploaden van een factuur of kassabon op de website van de aanbieder, die vervolgens een deel van je aankoopbedrag terugstort. Overigens zijn er ook aanbieders van creditcards, die standaard een deel van je aankoopbedrag terugstorten als je met de creditcard betaalt in geselecteerde winkel. Let wel, dit geldt niet voor de creditcards van de bekendste banken in Nederland.

Ook voor vakanties regelmatig cashback acties 
Niet alleen voor het aanvullen van je garderobe deze zomer is het interessant om de kortingscodes en cashback acties in de gaten te houden. Datzelfde geldt voor het boeken van vakanties. Er zijn verschillende grote websites waarop hotelkamers, appartementen en bijvoorbeeld complete vliegreizen worden aangeboden, waar je gebruik kunt maken van een cashback actie. Bij een vakantie met een waarde van meer dan duizend euro, levert een cashback actie van drie of vier procent je al snel enkele tientallen euro’s korting op. Het laat je extra genieten van de eerste drankjes op je vakantiebestemming; je nuttigt ze gratis dankzij de besparing op je vakantie.

Veel huishoudens hebben hun vakantie al geboekt 
Eerder dit jaar bleek uit onderzoek dat veel Nederlanders hun vakantie voor dit jaar al vroeg in 2023 geboekt hebben. Hierbij valt op dat het aantal vakanties naar het buitenland fors is toegenomen ten opzichte van de afgelopen jaren. Zeker tijdens en kort na de pandemie leek juist de vakantie in eigen land weer in opkomst te zijn. Voor 2023 geldt dat veel huishoudens juist over de grens zoeken naar een vakantiebestemming.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 07:00 - 09:00
  De moarnsshow
  Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
 • 09:00 - 19:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Tjerkje Broersma
 • 21:00 - 23:00
  Wat Draaie Menu
  Martin van der Velde
 • 23:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?