Wardy Kollum Nederlands kampioen

Zondag 10-06-2018
OSS - Op zaterdag 9 juni vonden de Nederlandse kampioenschappen acrogym voor het D- en E-niveau plaats. Wardy Kollum deed hier aan mee met het E-senior trio bestaande uit Meta van Dekken, Enola Kramer en Sjoukje Spijkerman.

De meiden hadden tot nu toe al een heel succesvol seizoen achter de rug, door op iedere wedstrijd een medaille te winnen. Op het NK wilden ze deze prestatie graag voortzetten en dat bracht de nodige spanning met zich mee. Meta, Enola en Sjoukje zaten goed in de wedstrijd en draaiden een fantastische oefening, waarmee ze bovenaan de ranking kwamen te staan en met nog twee concurrenten te gaan al verzekerd waren van een medaille.

Ook de twee concurrenten draaiden strakke oefeningen en wat was het spannend tot op het laatste moment, maar de score van Meta, Enola en Sjoukje werd niet meer overtroffen. Veel blijdschap en trots was er bij de meiden, de trainsters en alle supporters, de titel was binnen: Nederlands kampioen! In Kollum werden de kersverse kampioenen feestelijk opgewacht door hun clubgenootjes en andere thuisblijvers. Wat was het een geweldige dag voor Wardy.

terug naar overzicht
Wardy Kollum Nederlands kampioen.
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie