WTOC wint van SC Kootstertille

Zondag 02-12-2018
OUDWOUDE - Het lukt WTOC dit seizoen tot nu toe maar niet om met goed voetbal de eindstreep te halen. Ook zaterdag weer veelvuldig de lange bal gespeeld. Het voetballend vermogen dat zeker aanwezig is komt zodoende niet goed uit de verf. Ondanks dit gegeven worden wel de nodige punten binnen gehaald dat is dan positief.

De eerste helft waren de beide teams niet bij machte om doelrijpe kansen te creëren. Jitze Keizer zag zijn medespelers niet staan en ging voor eigen succes en schoot in het zijnet. Kootstertille zag een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Op slag van rust kwam WTOC op voorsprong, Tedo de Bruin kopte de bal binnen: 1-0. De tweede helft kwam er wat meer leven in de brouwerij wat het kijkspel ten goede kwam.

Veel kansen leverde dit niet op maar de strijdlust was aanwezig. Geoffrie Hoiting werd getest door Gerbrand Waaksma. Bekwaam loste hij het op en voorkwam dat Kootstertille op gelijke hoogte kwam. In de 77e minuut breidde WTOC de voorsprong uit. Sybren Bosma veroverde de bal en schoot vervolgens de bal in de verre hoek onbereikbaar voor doelman Anco Uitterdijk, 2-0. Beide ploegen wilden de score een ander aanzien geven. Dit lukte niet en kon WTOC de wedstrijd winnend afsluiten. Komende zaterdag speelt WTOC een uitwedstrijd bij de koploper Birdaard

terug naar overzicht
WTOC wint van SC KootstertilleWTOC wint van SC KootstertilleKijk voor meer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sytske Krol


Vandaag op de radio

00:00-09:00 | RTV NOF Nonstop
09:00-18:00 | RTV NOF Eindjaarsprogrammering
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie