3x een leuk cadeau voor een pas getrouwd stel · Foto('s): 
RECLAME

3x een leuk cadeau voor een pas getrouwd stel

maandag 13 maart 2023

LEEUWARDEN – Een groot feest en voor hen en misschien wel de belangrijkste dag van hun leven. Wanneer een stel gaat trouwen wordt alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke dag gaat worden. Bij een bruiloft horen ook gasten. En als gast is het een voorrecht als je bij de grote dag aanwezig mag zijn. Als je een van de gelukkige genodigden bent wil je natuurlijk wel een bijzonder cadeau meenemen. Toch vinden veel mensen het lastig om een onvergetelijk cadeau voor een pas getrouwd stel te bedenken. Wij helpen jou met 3 tips voor originele en leuke cadeau’s.

Geef een activiteit om samen te doen

Wanneer een stel gaat trouwen nemen ze vaak na de trouwerij nog even de tijd om van de grote dag bij te komen. Na de bruiloft slaapt het kersverse stel vaak in een hotel of trekken ze zich samen terug in huis. Als je net de grote en toch ook wel stressvolle dag achter de rug hebt, staat je hoofd niet naar boodschappen doen. Geef de bruidegom en bruid daarom een adem moment door eten thuis te laten bezorgen. Super handig voor de dagen na de bruiloft en een cadeau waar niet iedereen snel aan zou denken. Eten thuis laten bezorgen als cadeau hoeven geen saaie boodschappen te zijn. Denk bijvoorbeeld aan high tea thuis bezorgen. Hierbij krijg je meerdere kleine hapjes zoet en hartig en heeft het kersverse stel écht even quality time met elkaar. Laat je een high tea thuis bezorgen, dan ziet het er feestelijk uit. En kunnen de ontvangers zelf beslissen of ze de high tea als ontbijt of als lunch/brunch opsmullen.

Gepersonaliseerd cadeau

Vaak wordt er bij een bruiloft toch snel aan de standaard cadeaus gedacht. Bijvoorbeeld aan leuke spulletjes voor in huis of een envelop met geld. Echter zijn er ook meer originele en unieke cadeaus om te geven. Zo is het natuurlijk extra bijzonder om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Een gepersonaliseerd cadeau kost misschien net even wat meer aandacht, maar is uiteindelijk wel een cadeau van veel meer waarde. Ken je bijvoorbeeld die leuke Delfts Blauwe tegeltjes met spontane spreuken? Deze kun je ook zelf ontwerpen en helemaal personaliseren voor het pasgetrouwde stel. Maak bijvoorbeeld een tegeltje met de trouwdatum, de namen van de bruid en bruidegom en vul het eventueel aan met mooie foto’s en andere tekst. Ontwerp je een tegeltje, dan heb je een uniek en gepersonaliseerd cadeau wat niet duur hoeft te zijn. Daarnaast kan het pasgetrouwde stel het tegeltje ophangen of neerzetten als herinnering aan hun speciale dag.

Geef een cadeaubon

Bij een bruiloft worden de bruid en bruidegom overspoeld met cadeaus. Ben je nou uitgenodigd voor een bruiloft en wil je geen geld geven, maar heb je ook geen concreet ander idee voor een leuk cadeau? Geef dan een cadeaubon. Met een cadeaubon zit je altijd goed. En het is handig dat het pasgetrouwde stel zelf iets kan uitzoeken wat bij ze past. Geef je liever iets om te doen? Er bestaan ook cadeaubonnen voor een activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon om er eens op uit te gaan. Zoals een high tea cadeaubon of juist een high wine of beer cadeaubon. Zo geef je quality time, maar kan de ontvanger wel zelf kiezen waar en wanneer ze de activiteit verzilveren.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
3x een leuk cadeau voor een pas getrouwd stel · Foto('s): 
  

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 07:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 07:00 - 09:00
    Op naar het weekend!
    Peter Visser
  • 09:00 - 10:00
    Ontbijtpop
    Peter Kraft
  • 10:00 - 16:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 16:00 - 17:00
    Gerrit on air
    Gerrit Wijkstra
  • 17:00 - 18:00
    Skerp op de Middei
    Kees Bakker
  • 18:00 - 19:00
    No Nonsense
    Henk en Gerrie
  • 19:00 - 21:00
    Country Ranch
    Harry Ettema
  • 21:00 - 22:00
    The Elvis Experience (week 1)
    Jaap Melessen
  • 21:00 - 22:00
    Heerlijkheden uit het verleden (week 2)
  • 22:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?