5 praktische én leuke Sinterklaascadeaus

Vrijdag 16-11-2018
DOKKUM - De feestelijkheden rondom de pakjesboot staan al op de planning: nog een paar weekjes en dan komt Sinterklaas er alweer aan. Maar wat ga je dit jaar toch weer in die schoen stoppen? Het vinden van leuke, handige, unieke en praktische cadeautjes kan erg lastig zijn. Daarom hebben wij er dan ook een aantal voor je verzameld: hoef je alleen nog maar te kiezen!

  1. Voor de fervente gamer
Is de ontvanger van je cadeau een echte gamer? Geef hem of haar een leuk gaming gerelateerd item cadeau. Een tof, nieuw Playstation spel of handige Xbox live kaarten. Of wat dacht je van een extra setje controllers, zodat je de volgende keer gewoon samen kunt spelen? Niet alleen is het een makkelijk cadeau om te kiezen en geven, de ontvanger zal er ook zeker blij mee zijn!

  1. Fryske cadeaus
Handgemaakte lokale items: kan het nog leuker? Geef een aantal unieke, typisch Friese cadeaus. Van kleding tot linnen en woonaccessoires: je vindt het er allemaal. Gewoon even lekker typisch Fries: authentiek, uniek, origineel, praktisch én leuk! Je vindt hier ontzettend specifieke cadeaus, maar ook algemenere items zoals leuke woonaccessoires of fashionable items. Kun je alle kanten op!

  1. Speciaalbieren van Friese brouwers
Bijna iedereen houdt wel van een biertje op zijn tijd. Maar het openen van een pilsener is toch net wat anders dan het ontkurken van een mooi speciaalbiertje. Stel een leuk pakketje samen met speciaalbieren van Friese brouwers; een pakketje dat je eventueel gezellig samen burgemeester kan maken! 

  1. Huis en tuin items
Praktischer kan het haast niet: een leuk item dat de ontvanger nog mist in zijn of haar huis (of tuin). Nu zijn woonaccessoires natuurlijk altijd leuk om te geven en te krijgen, maar het kan af en toe lastig zijn om het juiste item te vinden. Houd het dan ook lekker praktisch en neutraal. Een gepersonaliseerd keukenschort bijvoorbeeld, of een mooi houten wijnrek. Hoe praktischer, hoe beter!

  1. Boek en spel
Boeken en spellen zijn altijd leuk om te geven, en vooral om te krijgen. Ook wanneer de ontvanger van je cadeau geen fervente lezer is zijn er genoeg leuke boeken te vinden. Of wat dacht je van een leuke braingame, of een gezellig gezelschapsspel (dat jullie later natuurlijk met z’n allen kunnen gaan doen)? Staat de ontvanger van je cadeau graag in de keuken, dan kies je natuurlijk een leuk receptenboek. Is de ontvanger fan van cocktails; dan ga je natuurlijk voor wat leuke cocktail inspiratie.

terug naar overzicht

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie