Aangepast jubileum Vredeman de Vriesprijs · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Aangepast jubileum Vredeman de Vriesprijs

woensdag 30 september 2020

LEEUWARDEN – Op 9 oktober vindt de uitreiking van de Vredeman de Vriesprijs voor architectuur plaats. I.v.m. de aanscherpte maatregelen van het kabinet zal het geplande symposium ‘Twintig jaar architectuur in Fryslân’ niet doorgaan. De prijsuitreikingen voor zowel de provinciale prijs als de LC-publieksprijs gaan wel door.

I.v.m. de coronamaatregelen kunnen er maximaal 30 personen aanwezig zijn bij de prijsuitreiking. Aanmelden voor de prijsuitreiking kan tot 1 oktober via: https://www.keunstwurk.nl/agenda/webinar-twintig-jaar-architectuur-in-fryslan/

Andere belangstellenden kunnen de prijsuitreiking volgen via een livestream. Informatie over de livestream is binnenkort te vinden op de website van Keunstwurk: www.keunstwurk.nl.

LC-Publieksprijs

De Vredeman de Vriesprijs voor architectuur wordt door het provinciebestuur van Fryslân toegekend op basis van het advies van een vakjury. Net als voorgaande jaren kan ook dit jaar het publiek online een stem uitbrengen voor LC-publieksprijs. Dit keer zijn er 15 bouwwerken genomineerd voor de LC-publieksprijs. Het winnende project ontvangt de LC-publieksprijs eveneens op 9 oktober.

Online stemmen

Foto’s van de bouwwerken verschenen zaterdag 26 september in de bijlage Sneon en Snein van de Leeuwarder Courant. De foto’s van de 15 nominaties zijn daarnaast tot en met zondag 4 oktober te bezichtigen in een special expositie in de centrale hal van het Fries Museum in Leeuwarden. Stemmen kan online tot en met 4 oktober via de website van de Leeuwarder Courant: https://lc.nl/vdevprijs

VANDAAG OP DE RADIO

107.0 - 107.3 - 105.8 FM
 • 00:00 - 16:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 16:00 - 18:00
  Op naar het weekend!
  Peter Visser neemt je mee het weekend in met gezellige muziek.
 • 18:00 - 20:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 107.8 FM
© 1989 - 2022 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Externe Radio · Vrijwilliger worden?