De leukste lokale Friese kerstpakketten van 2022 · Foto('s): 
RECLAME

De leukste lokale Friese kerstpakketten van 2022

woensdag 09 november 2022

LEEUWARDEN – De tijd is voor veel werkgevers in Nederland en België aangebroken om kerstpakketten te bestellen.  Een groot deel van de bestellingen zijn zelfs al binnen en kerstpakketten experts door het hele land zijn druk bezig met samenstellen, inpakken en verzenden van onze kerstpakketten. En daar horen lokale Friese kerstpakketten natuurlijk bij! Want wat is er nu feestelijker dan een zalige Friese sûkerbôle, Fryske Dúmkes of een fryske kaas? Nu kerstpakketten bedrijven een goed idee hebben van de meest bestelde kerstpakketten in Friesland, vroegen wij ons af wat wij dit jaar van het kerstpakket mogen verwachten. Daarom vroegen wij medewerkers van verschillende kerstpakketten groothandels om de leukste kerstpakketten trends voor 2022.

Kerstpakketten trends voor 2022

Ieder jaar worden er miljoenen kerstpakketten verkocht en ieder jaar worden werknemers in Nederland en België verrast met unieke en originele kerstpakketten. Maar wist je dat de kerstpakketten trends jaarlijks veranderen? Het is dan ook iedere keer weer een hele opgave voor werkgevers om het perfecte kerstpakket voor hun personeel uit te zoeken. Daarom vroegen wij aan kerstpakketten experts welke kerstpakketten in 2022 het meest populair zijn in Friesland. Aart van Kerstpakketten Tip vertelt dat de traditionele kerstpakketten toch elk jaar weer het meest verkocht worden: “Er komen steeds meer vernieuwende kerstpakketten ideeën bij, maar de traditionele kerstpakketten blijven toch het meest geliefd. Dat zijn de kerstpakketten die iedereen wel kent: borrelhapjes, bier of wijn en eventueel elektronische gadgets of woonaccessoires.”

Toch zien kerstpakketten experts dit jaar een nieuwe trend opduiken. “Door de economisch onzekere tijd waarin wij ons nu begeven, bestellen onze klanten dit jaar minder luxe kerstpakketten en meer kerstpakketten met nuttige cadeautjes”, aldus Huub van Kerstpakket Webshop. De kerstpakketten waar dit jaar veel vraag naar is, bevatten etenswaren, toiletartikelen en fleecedekens. Aangezien het feit dat veel mensen het financieel moeilijk hebben, kan het kerstpakket hierdoor dit jaar een groot verschil maken.

Friese lokale kerstpakketten

Toch blijven enkele trends van de afgelopen jaren ook in 2022 populair. Anne-Marie van Kerstpakketten Pro laat ons weten dat Fair Trade kerstpakketten, duurzame kerstpakketten en gezonde kerstpakketten nog altijd hoog op de verlanglijstjes van bedrijven staan. “Met een verantwoord kerstpakket kunnen bedrijven hun bedrijfswaarden uiten naar hun medewerkers en zakelijke relaties”, vertelt Anne-Marie, “en dat waarderen zowel de ondernemingen als de ontvangers van de kerstpakketten.” Een leuke manier om een duurzaam kerstpakket te overhandigen, is door te kiezen voor een lokaal kerstpakket. Lokale kerstpakketten zijn gevuld met herkenbare streekproducten en artikelen van lokale bedrijven. Hierdoor hoeven de producten een minder lange reis af te leggen en kunnen bedrijven een steentje bijdragen aan het ondersteunen van lokale producenten en boeren. “Onze klanten kiezen steeds vaker voor onze lokale kerstpakketten”, zegt Anne-Marie. “Zo kunnen zij namelijk een positief effect hebben op het milieu en op de lokale economie.”

Ook Aart van Kerstpakketten Tip vertelt dat lokale kerstpakketten elk jaar een groot succes zijn. “Wij hebben een showroom waarin wij alle producten tentoonstellen en waarin onze klanten zelf het kerstpakket voor hun personeel kunnen samenstellen. Zij vinden het altijd erg leuk om de lokale producten te bekijken. Wij kunnen dan precies vertellen waar de artikelen vandaan komen. Een kerstpakket met een verhaal erachter is natuurlijk een feestelijk cadeau.” De Friese lokale kerstpakketten vliegen in Friesland dan ook de deur uit. Deze lokale kerstpakketten zitten vol met traditionele Friese lekkernijen, zoals Friese kaas, Friese koekjes, Fries suikerbrood, Friese mosterd, oranjekoeken en Friese droge worst. Voor werkgevers die het kerstpakket voor dit jaar nog niet gekozen hebben, is een lokaal Fries kerstpakket een gezellig en origineel idee.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 17:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 17:00 - 18:00
  Ouwe Meuk
  Leo Smidt
 • 18:00 - 19:00
  Willem yn 'e Jûn
  Willem Mulder
 • 19:00 - 20:00
  Fryslân Fan
  Jaap van der Laan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Sietse Weistra
 • 21:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?