Maak uw wijnbeleving compleet met een BODEGA43 wijnklimaatkast · Foto('s): 
RECLAME

Maak uw wijnbeleving compleet met een BODEGA43 wijnklimaatkast

woensdag 13 oktober 2021

LEEUWARDEN – Bent u ook zo gek op een heerlijk koel wijntje die u in de avond of tijdens een feestje of speciale gelegenheid nuttigt? Doe dit goed met een wijnklimaatkast! Deze verwent u en de wijn met de beste omstandigheden die mogelijk zijn. Biedt uw wijn een perfect klimaat en geniet van een stijlvolle beleving dankzij het moderne design. Dankzij de slimme vormgeving kan dit apparaat eenvoudig als inbouw wijnklimaatkast in uw keuken dienen. Het biedt zoveel meer en maakt de wijnbeleving voor u en uw gasten onvergetelijk. 

Geniet van een perfect glas wijn

Maakt u zich ook wel eens zorgen over de wijn die u onlangs gekocht heeft? Of deze wel goed rijpt op de plaats waar u de wijn opgeslagen heeft? Dient u iedere keer voordat u aan de wijn begint er rekening mee te houden of de wijn wel over de juiste temperatuur beschikt? Is het voor u nog niet mogelijk om de wijn langer dan enkele dagen of weken te bewaren wegens een niet fatsoenlijke plek voor de wijn om rustig te rijpen? 

De wijnklimaatkast beantwoord al deze uitdagingen met een oplossing. Dankzij compressor koeling en de juiste ventilatie wordt uw wijn op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid gehouden die u zelf handmatig kunt instellen op de voor de wijn gewenste temperatuur. Wilt u graag meerdere wijnsoorten bewaren? De meerdere temperatuurzones die de wijnklimaatkast biedt maakt dit mogelijk. Geef uw witte wijn een fatsoenlijke plek om op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid te rusten en tevens uw rode wijn, rosé, champagne, port of andere wijnsoort in één apparaat. Geen invloed van uv-straling of kunstmatig licht op uw wijn die de wijn sneller doen oxideren dankzij een dubbelwandige uv-werende glazen deur. Minimale trilling dankzij het stabiele koelsysteem en eikenhouten speciaal gelagerde horizontale uitschuifbare lades waar uw wijn op de juiste manier tot rust kan komen. 

Wijn overal binnen handbereik in huis

Geniet u graag van een glas wijn bij het diner? Kookt u graag met wijn? Drinkt u graag een glas wijn bij het kijken naar uw favoriete tv-serie of film? Ontvangt u geregeld gasten die van wijn houden? Of bent u een fanatieke verzamelaar van wijn? Waar of wanneer u ook maar van wijn wilt genieten dient de wijn serveer klaar binnen handbereik te zijn. In de keuken, in de dinerruimte, de woonkamer of bij de bar. De wijnklimaatkast is er klaar voor. Wilt u deze onderdeel maken van uw keuken of ander interieur? Kies dan voor een inbouw wijnklimaatkast! Ontworpen om op een eenvoudige manier ingebouwd te worden in uw keuken of ander interieur. Maak uw keuken nog exclusiever met dit apparaat en verhoog hiermee tevens de waarde van uw woning. Geef stijl aan uw wijn- en woonbeleving met de wijnklimaatkast die als een echte eyecatcher zijn dienst doet. Liever een losstaand apparaat naast de bank of bij de dinertafel om zodoende direct uw glas bij te kunnen vullen met een heerlijk gekoeld glaasje wijn? De wijnklimaatkast is verkrijgbaar in vele varianten. Voor het opslaan van 10 a 15 flessen tot maar liefst wijnklimaatkasten die ruimte bieden aan 150 flessen. Voor iedere wijnfanaat een perfect apparaat die uw wijn optimaal ten tonele brengt.

 

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 08:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 08:00 - 09:00
    Goed Gestemd
    Oebele en Sia Vries
  • 09:00 - 11:00
    Tsjerke-tsjinst
    Dienst uit de streek
  • 11:00 - 12:00
    Capriccio
    Haite Schukking
  • 12:00 - 14:00
    Blasmusik im Herzen
    Durk en Annelies
  • 14:00 - 17:00
    Rûnwei Sport
    Live verslag van sport uit de streek
  • 17:00 - 18:00
    Geloven en Beleven
    Harry Nienhuis
  • 18:00 - 19:00
    Wâldklanken
    Harry Nienhuis
  • 19:00 - 21:00
    RTV Metalcafé
    Marcus en Jitse
  • 21:00 - 22:00
    Met de voet tussen de deur
    Martin van der Velde
  • 22:00 - 00:00
    New Age
    Kees Haremaker
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio