WIK’34 verliest thuis van NKC · Foto('s): Lia Bakker-Peterson
  Lia Bakker-Peterson

WIK’34 verliest thuis van NKC

maandag 09 februari 2015

Zaterdag 7 februari speelde WIK’34 1 thuis tegen NKC 1 uit Marum. NKC bezet op dit moment de vierde positie op de ranglijst, WIK’34 daarentegen de zevende. Ondanks deze stand wilde WIK’34 er alles aan doen om de wedstrijd te winnen.NKC opende de wedstrijd met een fraaie uitstartbal bij de korf. Gelukkig had WIK’34 daar meteen een antwoord op met een mooi afstandsschot. De goals vielen makkelijk aan weerszijden en dat zorgde voor een 6-6 ruststand.

Na rust scoorde WIK’34 als eerste met een afstandsschot en werd de stand 7-6. Daarna was het NKC die de korf beter wist te vinden en liep uit naar een 7-10 voorsprong. De spelers van WIK’34 gaven de moed niet op en kwamen weer terug met drie mooie afstandsschoten. Zo werd de stand weer gelijk, 10-10. Met nog tien minuten op de klok zag het ernaar uit dat het bij een gelijkspel zou blijven, maar niks bleek minder waar.

Waar bij WIK’34 de kansen werden gemist, wist NKC nog vijfmaal te scoren. Met twee afstandsschoten en drie strafworpen kwamen ze op een 10-15 voorsprong. WIK’34 wist nog eenmaal te scoren met een inloopbal, maar daarna klonk al snel het eindsignaal. Ondanks alle strijd en vechtlust verloor WIK’34 de thuiswedstrijd met 11-15.

Doelpuntenmakers WIK.’34: Grietje Visser 4x, Johan Boskma 3x, Miranda Krol 2x, Amarins Hilverda 2x.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00