Slotronde nomineren voor RTV NOF Sport & Ondernemersverkiezing

Zondag 15-10-2017
DOKKUM - Nog tot komend weekend kunt u als publiek een sporter of ondernemer nomineren voor de RTV NOF Sport & Ondernemersprijs Noordoost Friesland 2017? Wie volgt Haitsma Beton op als winnaar en gaat er tijdens de feestelijke finaleavond in januari 2018 vandoor met de eer? Help ons met het ‘nomineren’ van ondernemers en sportclubs uit de regio Noordoost Friesland die in aanmerking kunnen komen voor deze prijs.

Vanaf nu mag je een ondernemer, sport of club voor ons ‘nomineren’, dit kan vanaf nu via een e-mail aan: verkiezing@rtvnof.nl. Een onafhankelijke commissie neemt alle binnengekomen nominaties door, eind 2017 worden de uiteindelijk genomineerden bekend gemaakt.

Wie kunnen er deelnemen?

Alle bedrijven, sporters en sportclubs uit Noordoost Friesland kunnen worden doorgeven.. Is er een bedrijf bij u in de buurt dat echt iets bijzonders doet? Dan kunt u deze ondernemer doorgeven. Is er een sporter of sportclub die een knappe prestatie heeft geleverd? Aarzel niet en geef deze door via: verkiezing@rtvnof.nl. Er zijn diverse categorieën zoals: Ondernemer van het jaar, Onderneming en Starter van het jaar. Sportploeg, sporter en talent van het jaar. Daarnaast is het mogelijk om een G-team te nomineren voor de aanmoedigingsprijs.

Wie krijgt de Cultuurprijs NOF?

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een rubriek voor de culturele sector. Welke vereniging, artiest, of cultureel actieve inwoner van deze gemeenten verdiend de Cultuurprijs? En volgt Atsje Lettinga op. Geef het door via: verkiezing@rtvnof.nl.

In de nieuwste uitgave van het RTV NOF Magazine in het najaar van 2017 worden de uiteindelijke genomineerden bekend, die door het publiek en een onafhankelijke vakjury beoordeeld worden. Waar wacht je nog op? Aarzel niet en geef je kandidaten voor de RTV NOF Sport & Ondernemersprijs Noordoost Friesland 2017 aan ons door! Alle suggesties zijn welkom. Is het die ene club die kampioen werd? Dat bedrijf dat duurzaam en innovatief onderneemt, of het bedrijf dat zorgt voor veel werkgelegenheid in de regio?

terug naar overzicht

© Foto's: RTV NOF


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie