Officiele opening Meubelfabriek Westra door CvdK Arno Brok · Foto('s): Meubelfabriek Westra
  Meubelfabriek Westra
RECLAME

Officiele opening Meubelfabriek Westra door CvdK Arno Brok

donderdag 11 juli 2019

Vorige week is in Burgum de nieuwe showroom en gemoderniseerde meubelfabriek officieel geopend door de Commissaris van de Koning Arno Brok samen met de Burgemeester Jeroen Gebben van Tytsjerksteradiel. Brok werd ontvangen door de Burgemeester Jeroen Gebben van Tytsjerksteradiel en het echtpaar Westra. Wat volgde was een ontvangst van mede eigenaar heer Brinkman en de familie leden van de eigenaren van Meubelfabriek Westra.

Hierna werden er gesprekken gevoerd over het ontstaan van het bedrijf in Burgum en de toekomst visie van het bedrijf. De vele facetten als duurzaam werken en vooral ook Sociaal duurzaam werken sprak de heer Brok erg aan, wat volgde was een officiële opening van de geheel nieuwe showroom en compleet gemoderniseerde meubelfabriek.

Een rondleiding door de unieke showroom waar vele meubels uit de collectie van Westra staan opgesteld op een rode loper en het bijzonder grote raam van 11 meter waardoor de klant direct een kijkje kan nemen in de keuken van het bedrijf de fabriek zelf waar de werknemers vele meubels maken van ruwe plank tot het eind product.

Het programma ging door met een rondleiding door de enige meubelfabriek van Noord Nederland waar met massief hout dagelijks word gewerkt, Brok was zeer onder de indruk van het ambachtelijke vakwerk hoe houten tafels en kasten worden gemaakt en van de werkwijze waarop het bedrijf met mensen werkt met een beperking en visie van duurzaam werken van led verlichting tot het circulaire ondernemen van het hergebruik van afvalhout. Het bezoek werd afgesloten door Brok samen met de Burgemeester met een gesprek met de vele werknemers die werkzaam zijn in het bedrijf een bedrijfsfoto samen met alle werknemers.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
Officiele opening Meubelfabriek Westra door CvdK Arno Brok · Foto('s): Meubelfabriek Westra
Officiele opening Meubelfabriek Westra door CvdK Arno Brok · Foto('s): Meubelfabriek Westra
  Meubelfabriek Westra

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 17:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 17:00 - 19:00
  Hitz op Tongersdei
  Sjoerd Gjalt de Vries
 • 19:00 - 20:00
  Jazz Go Blue
  Gert Nitters
 • 20:00 - 21:00
  Country Trail
  Albert de Vries
 • 21:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio